به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، برزو هيبتيان اظهار کرد: در طول ماه مبارک رمضان گوشت گوساله وارداتي با قيمت مناسب در فروشگاههاي مواد پروتئيني در سراسر استان توزيع خواهد شد.
وي آمار جوجهريزي مرغداريها در خردادماه امسال را بالاي يک ميليون قطعه عنوان کرد و گفت: اين سازمان از قبل برنامهريزيهايي براي جوجهريزي مرغداريهاي استان و توليد گوشت بره و گوساله داشته است.
هيبتيان خاطرنشان کرد: در اين ماه مبارک آمار توليد گوشت مرغ مرغداريهاي استان به 3 هزار تن خواهد رسيد.
معاون امور دام ادارهکل جهاد کشاورزي چهارمحال و بختياري تصريح کرد: گوشت مرغ از اوايل ماه رمضان به صورت مرغ يخزده در فروشگاههاي عرضه مستقيم با قيمت هر کيلوگرم 5 هزار تومان توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت توزيع خواهد شد.
وي در ادامه از اجراي طرح زکات زنبورستانها براي اولين بار در کشور خبر داد و گفت: هدف از اجراي اين طرح توجه به دستورات ديني اسلام و کمک به نيازمندان از طريق پرداخت زکات است.
هيبتيان خاطرنشان کرد: زنبورداران علاقمند ميتوانند عسل و کندوي خود را هديه کنند.
منبع:فارس